Geile homo gepijpt tijdens het cruisen

Homo
homo

Dit verhaaltje gaat over mijn avontuurtje van laatst op een HOP bij me in de buurt. Op deze homo ontmoetingsplaats kom ik al een tijdje met wisselend succes, maar afgelopen vrijdagavond was het  gelukkig weer eens raak. Ik liep te cruisen langs het strandje en wisselde een blik uit met een jonge vent die mijn blik beantwoorde en me meteen volgde.

We liepen naar de struiken links van het strandje waar je lekker beschut kunt zitten of staan. Erachter is namelijk een bosje en daar kan niemand je zien. “Wat wil je doen” vroeg hij en ik zei dat ik hem graag wilde pijpen. Dus deed hij zijn broek naar beneden en leunde tegen een boom zodat ik mijn gang kon gaan.

Hij had een lekkere lul die wel lekker dik maar niet heel groot was dus hij paste helemaal in mijn mond. Ik pijpte hem lekker diep en ik hoorde dat hij ervan genoot. Dat moet toch geil zijn als je lul helemaal in iemand zijn mond zit, dat had ik zelf nog nooit meegemaakt want ik ben daarvoor wat te groot.

Ik likte lekker langs zijn ballen en liet die volle zak me goed smaken. Hij had een kaal geschoren balzak en lul die heel zacht en glad aanvoelden aan mijn lippen. Ik nam hem weer lekker diep en ik zag dat hij er heel erg van aan het genieten was.

Hij legde nu zijn handen op mijn hoofd en zo neukte mijn mond. Dat voelde enorm geil waardoor ik ook al snel met een dikke paal in mijn broek zat. Dus ritste ik mijn jeans open zodat ik mijn eigen snikkel er ook bij kon pakken.

Ik begon mezelf een beetje af te trekken en hij neukte mijn keel nu zo hard dat ik soms helemaal zat te rochelen. Want ook al was hij niet heel groot zijn eikel wist toch heus wel mijn huig te bereiken. Ik spuugde mijn kwijl op zijn lul en rukte hem er lekker hard mee af zodat het soppen in de wijde omtrek te horen moet zijn geweest maar gelukkig werden we niet opgemerkt. Al vind ik het helemaal niet erg om wat mannelijk bekijks te hebben als men de handjes maar thuis laat!

Ondertussen zat ik natuurlijk al een tijdje lekker hard mijn eigen lul af te trekken. Toen de knaap dat zag was hij wel even blij verrast want zoals ik al zei ben ik vrij groot. Hij is van basis tot pisgaatje rond de 22 cm en al net zo dik als die van hem.

Toen hij hard begon te kreunen wilde ik het nog even rekken want ik was zelf nog lang niet zo ver. Dus hield ik op met pijpen en liet ik hem een tijdje alleen maar toekijken hoe ik mijn grote pik zat af te trekken. Ik gaf een goed heet showtje weg waar hij met bewondering naar stond te kijken terwijl hij ook de hele tijd zijn eigen lul lekker stijf hield. Mijn eikel begon al paars aan te lopen en ik voelde het zaad al borrelen in mijn zak.

Toen ik dus zelf ook behoorlijk dicht bij het klaarkomen begon te raken ging ik hem weer pijpen en het duurde niet lang of hij zuchtte en kreunde het uit en toen voelde ik mijn mond vollopen met zijn zaad. Het smaakte heerlijk, een beetje zoet zelfs. Ik rukte nog even heel hard aan mijn pik en al snel spoot ik toen het zand eronder met mijn eigen hete goedje. Ik slikte dat van hem lekker door en toen namen we al snel weer afscheid.

De afgelopen paar keer dat ik aan het cruisen was heb ik telkens opgelet of ik hem weer zag maar helaas. Zijn sperma smaakte wel naar meer en ik zou hem nog graag een paar keer zo lekker diep pijpen. Wie weet kom ik hem ooit weer een keertje tegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *